Kwakman wil nog geen polonaise lopen

19 september 2013, 12:39   Bijgewerkt: 19 september 2013, 14:04

NAC Breda won afgelopen zaterdag met 1-5 bij Roda JC Kerkrade. De West-Brabantse club verdubbelde hiermee op overtuigende wijze hun puntenaantal. Kees Kwakman ziet echter nog geen reden voor het lopen van een polonaise, ondanks het feit dat hij optimistisch gestemd is.

"Er is in een paar weken heel veel gebeurd. Met goede sportieve resultaten kun je de onrust wegnemen", zegt de centrale verdediger in gesprek met VI. "Het belt toch een stuk makkelijker naar sponsors als je met 1-5 gewonnen hebt."

Kwakman zelf keerde afgelopen zomer terug bij de geelhemden, maar belandde snel in onrustig vaarwater. "Na de overstap moest ik leven in een hotel, en twee dagen voor de seizoensstart werd ik vader van een dochter. Dat gebeurde in Volendam, waardoor ik in de eerste weken veel heen en weer reisde", vervolgt de verdediger.

Inmiddels is de rust wedergekeerd. Er is woonruimte gevonden en alles staat weer goed op de rit, bevestigt hij.

De vice-aanvoerder hoopt het goede gevoel te behouden, voor zowel zichzelf als voor NAC: "Dit is een goed begin. Nu moeten we het zien door te trekken naar zondag, als AZ op bezoek komt."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen