John trefzeker voor verliezend Nordsjaelland

16 september 2013, 21:22

Joshua John ging maandagavond met Nordsjaelland op bezoek bij FC Midtjylland. De Nederlandse vleugelspeler verloor met 2-1, maar was wel trefzeker. Hij maakte de gelijkmaker, maar zag dat dit niet mocht baten voor de uitploeg.

De 24-jarige aanvaller startte in de basis, naast oud-FC Groningen speler Morten Nordstrand. Bij Midtjylland staan Petter Andersson (voorheen FC Groningen), Tim Janssen (voorheen NEC en RKC) en Kristian Bak Nielsen (voorheen SC Heereneen) onder contract, maar alleen laatstgenoemde speelde mee bij de thuisploeg. Midtjylland voert na de overwinning de Deense ranglijst aan, terwijl de ploeg van John de rodelantaarndrager is in de Deense competitie.

John stapte in 2012 over van Sparta Rotterdam naar FC Twente. De vleugelspeler werd door de tukkers verhuurd aan het Deense FC Nordsjælland. Nadat John een vaste waarde was in Denemarken, keerde hij eind vorig seizoen terug bij Twente. Hij ging voor zijn kans bij Twente, maar keerde toch weer terug naar Denemarken, waar hij klaarblijkelijk beter kan aarden als voetballer.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen