NAC deelt in Kerkrade pak slaag uit aan Roda

15 september 2013, 17:04   Bijgewerkt: 15 september 2013, 17:26

NAC heeft er zondagmiddag overtuigend voor gezorgd dat het geen laatste meer staat in de Eredivisie. De Brabanders wisten maar liefst met 1-5 te winnen op bezoek bij Roda JC Kerkrade. In de tweede helft eiste met name NAC-aanvaller Mats Seuntjens de hoofdrol op, die profiteerde van enorme fouten van de thuisploeg.

Plotseling was er echter reden tot juichen toen Mitchell Donald de thuisploeg via een kopbal op voorsprong zette. Marc Höcher knokte voor de bal en gaf knap voor, waarna de middenvelder van Roda boven alles en iedereen uit kwam: 1-0. Kees Kwakman verloor daar vrij simpel het luchtduel en claimde te worden geduwd, tevergeefs. De centrale verdediger nam echter meteen wraak. Hij knikte op zijn beurt een vrije trap van Jordy Buijs spijkerhard tegen de touwen: 1-1.

Maar op het moment dat niemand het verwachtte, gebeurde er ineens van alles. Hoofdrolspeler Mats Seuntjens wist te profiteren van twee fouten bij de Limburgers. Eerst was het Bart Biemans die de bal inleverde, waarna de vleugelspeler van NAC simpel kon afleggen op invaller Elson Hooi; daarna was het doelpuntenmaker Donald die te lang wachtte met een pass, waardoor Seuntjens zelf kon doorlopen en de marge kon vergroten via een geplaatste poging: 1-3.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen