Feyenoord pakt op valreep punt in Nijmegen

Ger
15 september 2013, 14:26   Bijgewerkt: 15 september 2013, 14:32

Feyenoord heeft na twee opeenvolgende competitiezeges genoegen moeten nemen met een gelijkspel. De Rotterdamse club kwam tegen NEC twee keer op voorsprong, maar de thuisploeg knokte zich telkens terug. Samuel Stefanik leek de Nijmeegse equipe zelfs de overwinning te bezorgen, maar Bruno Martins Indi tekende in blessuretijd voor de 3-3.

Een dag voor de wedstrijd had Feyenoord nog een forse opkikker gekregen. Otman Bakkal, die eerder op huurbasis een prima jaar in de Kuip beleefde, besloot zijn jawoord te geven aan zijn oude club. Zijn komst geeft Koeman in aanvallend opzicht beduidend meer mogelijkheden. Lex Immers dreigt het slachtoffer te worden van de komst van de transfervrije middenvelder, die afgelopen seizoen bij Dinamo Moskou niet wist door te breken.

De Engelsman, die afgelopen seizoen met 26 doelpunten topscorer werd in Schotland, revancheerde zich door de assist te verzorgen bij de snelle gelijkmaker. Na zijn afgemeten kopbal tikte Samuel Stefanik de bal over de doellijn. De Slowaakse nieuweling voorzag zijn eerste wedstrijd voor NEC daarmee van extra glans. Ook de Oostenrijker Jakob Jantscher en de Belg Marnick Vermijl debuteerden voor het team van trainer Anton Janssen.

Invaller Jean-Paul Boëtius zette Feyenoord na 67 minuten alsnog op 1-2. De vleugelaanvaller, net terug na langdurig blessureleed, schoot de bal vrij voor keeper Kalle Johnsson koel tegen het net. Opnieuw konden de Kuipbewoners niet lang genieten van de marge. Slechts twee minuten later profiteerde Victor Pálsson van een rommelige situatie voor het doel van Feyenoord. Met zijn tweede goal zette Stefanik NEC zelfs op 3-2, maar een stunt zat er niet in. In de extra tijd zorgde Martins Indi voor een puntendeling.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen