Castaignos geniet: "Echt een leuk elftal"

15 september 2013, 12:55

FC Twente was zaterdag in de Grolsch Veste dicht bij een overwinning op PSV (2-2). Spits Luc Castaignos vond dat zijn ploeg niet onderdeed voor PSV.

"We hebben echt een leuk elftal, dat qua voetbal zeker niet onder doet voor PSV. We hadden nu ook gewoon moeten winnen. Dat was twee weken geleden ook al zo tegen sc Heerenveen (1-1, red.). Heel teleurstellend", aldus Castaignos tegenover NUsport.

De teleurstelling leidde volgens de 20-jarige Castaignos tot wat irritatie. "PSV was wel tevreden met een punt. Na de 1-1 zakten ze in, omdat ze een punt genoeg vonden. Wij gingen vol op de aanval. Ook na de 2-1 wilden we de 3-1 maken, maar het werd 2-2."

Trainer Michel Jansen kiest voor een offensief spelend FC Twente, tot tevredenheid van Castaignos. "Ik denk dat we leuker spelen dan vorig jaar. De trainer wil zo snel mogelijk de bal voorin zien. Knap dat hij dat zo snel in ons spel heeft kunnen aanpassen. Ik denk dat het voor een tegenstander heel lastig is om onder die druk uit te voetballen. En verdedigend staat het ook goed. Op deze manier is het heel moeilijk om ons te verslaan."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen