Jansen: "Ik kan leven met de 2-2 uitslag"

15 september 2013, 07:00

Michel Jansen speelde zaterdagavond met zijn FC Twente met 2-2 gelijk tegen PSV. In eigen huis kwamen de tukkers twee keer aan de leiding, maar uiteindelijk kende het aantrekkelijke duel met de Eindhovenaren geen winnaar.

Twente kende volgens Jansen wat opstartproblemen, maar zagen het licht na op voorsprong te zijn gekomen door een doelpunt van Shadrach Eghan. Dit gaf de ploeg van Jansen een duidelijke boost, zo stelt hij op het digitale thuis van de tukkers: "Ik vond dat wij slordig aan de wedstrijd begonnen. Toch kwamen wij op 1-0. We hadden vervolgens door moeten drukken. In de fase na de 1-0 en direct na rust vond ik ons goed spelen. Na de 2-1 verzuimden we controle te houden en werd het een open wedstrijd."

Twente was geruimte tijd bezig met het verdedigen van een voorsprong. In de 83ste minuut zag de ploeg uit Enschede PSV toch langszij komen, dankzij een doelpunt van Memphis Depay. Toch kan Jansen zich wel enigszins vinden in de uitslag: "Ik kan leven met de uiteindelijke 2-2, hoewel ik het gevoel heb dat er misschien meer in had gezeten voor ons. Ik denk dat het publiek de grote winnaar is en met een tevreden gevoel naar huis gaat.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen