Wellicht stripshow voor thuisduels Luzern

13 september 2013, 20:07

Voorzitter Bernhard Alpstaeg van FC Luzern is niet tevreden met het aantal bezoekers dat op de thuiswedstrijden van de club afkomt. De Zwitsers startten de competitie aardig, met elf punten uit vijf wedstrijden, maar dat blijkt niet genoeg om publiek te trekken. Daarom onderneemt de 68-jarige investeerder actie.

In de Zwitserse krant Blick doet de controversiële voorzitter vandaag zijn plannen uit de doeken om de tribunes alsnog vol te krijgen. Alpstaeg wil voor en tijdens de thuisduels het publiek vermaken met strippers. "Sportief gaat het goed. We hebben een goede ploeg, FCL inspireert. Maar we kunnen nog aantrekkelijker worden. Ik zou ons graag zien uitpakken met een show voor de match, waarin schaars geklede en sexy dames het publiek entertainen. Het stadion zal gegarandeerd vol zitten."

Alpstaeg is een man van zijn woord, en het voorstel ligt dan ook al bij de Zwitserse Super League. Daar kon het plan echter op minder enthousiasme rekenen, vertelt voorzitter Edmond Isoz. "Elke wedstrijd komt live op televisie, we moeten ons houden aan een strikt tijdschema. Er is echt geen tijd om zulke shows te brengen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen