Clubloze Kolk hoopt nog op buitenlands avontuur

13 september 2013, 11:50

Santi Kolk keerde in januari van dit jaar terug bij ADO Den Haag. Hij tekende een contract met een looptijd van een half jaar en speelde dertien wedstrijden voor de ploeg uit Den Haag. Desondanks kwam hij niet in aanmerking voor een nieuwe verbintenis, wat inhoudt dat de aanvaller nu nog clubloos is. Kolk hoopt snel nog aan een nieuwe uitdaging te kunnen beginnen.

Op de website van ADO vertelt hij dat het een drukke zomer was. "Mijn zaakwaarnemer heeft met diverse clubs gesproken, maar tot nu toe zat er niet iets bij waar ik het echt warm van kreeg. We zullen zien. Komt het niet, dan komt het niet." Als er een club komt, verwacht Kolk dat het een buitenlandse club zal zijn. "In Nederland zijn alle selecties al rond. Ik had stiekem nog op ADO gehoopt, maar helaas."

Voorlopig denkt de 31-jarige aanvaller absoluut nog niet aan stoppen. "In principe wil ik nog zo lang mogelijk voetballen. Maar je moet het wel leuk blijven vinden. Ik heb ook een aantal jaren meegemaakt dat het minder leuk was. Het is nu gewoon afwachten waar ik ga voetballen. Het ligt er ook aan waar je terecht komt. Als het gaat lopen blijf ik nog heel lang voetballer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen