Messi droomt ondanks 'lange weg' van WK-titel

11 september 2013, 14:10

Argentinië plaatste zich in de nacht van dinsdag op woensdag voor het WK van Brazilië volgend jaar, dankzij een uitzege op Paraguay (2-5). Lionel Messi wist twee van de vijf Argentijnse treffers op zijn naam te schrijven, waarmee de aanvaller een steentje bijdroeg aan het realiseren van zijn droom: het winnen van het WK.

Het liefst treedt Messi in de voetsporen van Diego Maradona, die in 1986 met La Albiceleste de laatste Argentijnse wereldtitel won. "Ik droom van ervan om het WK te winnen. Dat doen we allemaal in Argentinië. Maar er is nog een lange weg te gaan", sprak Messi na de gewonnen wedstrijd. 

"We hebben gekregen wat we wilden, maar het was lastig. Het meest belangrijke is dat we ons zo snel mogelijk voor het WK zouden plaatsen", vervolgt hij. "Het volgende doel is een stuk zwaarder. We zijn op de goede weg, maar we moeten onszelf nog steeds flink verbeteren."

Volgens geruchten zou Barcelona aan Argentinië hebben gevraagd om de 26-jarige spits niet op te nemen in de selectie voor de laatste twee kwalificatiewedstrijden. De kleine Argentijn spreekt die geluiden tegen. "Ik weet daar niets van. Ik wil altijd spelen voor Argentinië."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen