Argentijnen ook al zeker van WK-deelname

11 september 2013, 08:10

Het nationale elftal van Argentinië heeft zich in de nacht van dinsdag op woensdag als eerste Zuid-Amerikaanse land weten te plaatsen voor het WK in Brazilië. De ploeg van bondscoach Alejandro Sabella won met 2-5 in Paraguay en kan derhalve plaatsing voor het WK niet meer ontlopen.

Lionel Messi wist na twaalf minuten al de score te openen, door van elf meter raak te schieten. José Ariel Núñez maakte vlak daarna de gelijkmaker voor de Paraguayanen. Manchester City-aanvaller Sergio Aguero tekende na een half uur spelen voor de 1-2. Toen Angel di Maria de marge weer verdubbelde na rust, was het duel al wel gespeeld. Zeker nadat Messi zijn tweede treffer wist te maken. Roque Santa Cruz deed nog wel wat terug namens Paraguay, maar Maxi Rodriguez zorgde voor het slotakkoord, waardoor er na negenting minuten spelen een 2-5 eindstand op het scorebord stond.

Argentinië staat nu alleen aan kop (29 punten uit veertien duels), met drie punten voorsprong op Colombia en vijf punten voorsprong op Chili. Ecuador en Uruguay hebben tot dusver 22 punten verzameld in de kwalificatiereeks.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen