Serero oneens met bondscoach na exit uit selectie

Ger
9 september 2013, 10:59

Thulani Serero werd vlak voor de wedstrijd van Zuid-Afrika tegen Botswana om disciplinaire redenen uit de selectie gezet. Na het met 4-1 gewonnen duel lichtte bondscoach Gordon Igesund zijn beslissing toe: "Thulani wilde niet geblesseerde raken."

Serero gaf zelf aan dat hij met fysiek ongemak kampte en daarom niet kon spelen. Volgens Igesund was de Ajacied echter niet geblesseerd. "De waarheid is dat hij zijn land de rug heeft toegekeerd. Alleen zodat hij kan spelen in de Champions League. Ik heb hem donderdag nog laten weten dat hij het uitstekend deed, en dat ik hem nodig had in de wedstrijd. Zijn gedrag was een onaangename verrassing. Daarop heb ik hem uit de selectie gezet."

De middenvelder, die vorig seizoen een flinke tijd aan de kant stond met een liesblessure, spreekt het verhaal van Igesund tegen. "Ik trainde gewoon mee, maar donderdag begon ik weer pijn te voelen", zegt Serero op de website van zijn belangenbehartiger Sports Entertainment Group. "De medische staf heeft me onderzocht, maar kon niets vinden. Maar ik ken mijn eigen lichaam.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen