Silva: "Moeilijk om Barcelona twee keer te weigeren"

7 september 2013, 15:19

Thiago Silva maakt bij Paris Saint-Germain deel uit van een ambitieus project, met onder meer spelers als Zlatan Ibrahimovic, Edinson Cavani en Ezequiel Lavezzi. De Braziliaanse verdediger verlengde zijn contract in Frankrijk onlangs tot medio 2018. Hij gaf reeds aan dat hij zich gelukkig voelt in Parijs. Toch geeft de verdediger toe dat hij het erg moeilijk vond om twee keer niet in te gaan op de avances van FC Barcelona, die dus twee keer bot vingen bij Silva.

De oud-speler van AC Milan droomde altijd van Barça en dat maakte het volgens hem nog moeilijker om niet voor Barcelona te kiezen: "Het was erg moeilijk om twee keer nee te zeggen tegen Barcelona. Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik altijd al fan ben geweest van Barcelona en dat ik er altijd van gedroomd heb om in Camp Nou onder contract te staan.", aldus Silva in gesprek met The Guardian.

Veel mensen zullen zich afvragen: 'waarom kiest hij dan voor PSG?'. Daar geeft de Braziliaan de volgende verklaring voor: "Het leven bestaat uit moeilijke keuzes, die soms tegen je dromen in gaan. Mensen zeggen dat ik alleen maar dacht aan het geld, maar zij vergeten dat wij families hebben die we moeten voeden. Waarom zou ik accepteren om minder te verdienen, om voor Barcelona uit te komen? Waarom zouden spelers zich voor zichzelf moeten opofferen? Tenslotte heeft PSG mij een mooie uitdaging geboden. We bewandelen het juiste pad."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen