Geschorste Robben heeft er flink de pest in

7 september 2013, 12:08

Het Nederlands elftal wist vrijdagavond niet te winnen van Estland, aangezien het in Tallinn met 2-2 gelijkspeelde. Bayern München-aanvaller Arjen Robben heeft flink de pest in het puntenverlies. De buitenspeler bracht Nederland vroeg in de wedstrijd op voorsprong, maar zag dat Oranje pas in de laatste minuten gelijk wist te komen, nadat Estland op 2-1 was gekomen.

Robben liep per slot van rekening door een domme gele kaart tegen een schorsing op, waardoor hij dinsdag niet in actie zal komen tegen Andorra. De flankspeler verliet zichtbaar boos het veld, omdat hij van mening is dat Oranje op papier móet winnen op Estse bodem: "Je weet dat je beter bent en dat je het aan je stand verplicht bent hier te winnen. Dan is het heel frustrerend als je zo'n avond meemaakt. Hier kan ik heel slecht tegen.”, aldus Robben in Telesport.

Over de totstandkoming van de tegendoelpunten werd na afloop van de wedstrijd in Tallinn veel gezegd, alsook over de tik die het Nederlands elftal kreeg na de eerste tegentreffer. Robben zegt daar het volgende over: "We geven zelf een doelpunt weg en in de tweede helft doen we het dan heel slecht. Als je na 2 minuten al met 1-0 voor staat, zit je eigenlijk op rozen. Maar als je dan met 2-2 van het veld stapt, mag en moet je boos zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen