Groep B: blamage Tsjechië, Italië op koers

6 september 2013, 23:26   Bijgewerkt: 6 september 2013, 23:35

Tsjechië heeft vrijdag in de strijd om een WK-ticket heel dure punten laten liggen. De manschappen van bondscoach Michal Bilek gingen in de eigen Eden Aréna met 1-2 onderuit tegen Armenië.

Karlen Mkrtchyan zette de Armenen na een half uur op voorsprong met een prachtige afstandsknal. Tomas Rosicky tekende in de zeventigste minuut voor de gelijkmaker en 1-1 leek ook de eindstand te worden in Praag, maar Gevorg Ghazaryan zorgde in blessuretijd voor de verrassende 1-2 van Armenië.

Drie maanden geleden wonnen de Armenen al overtuigend bij Denemarken (0-4). Door de goede serie mogen ze weer hopen op WK-deelname. Ze delen de derde plaats in groep B met Tsjechië. Beide landen hebben na zeven duels negen punten, één minder dan nummer twee Bulgarije. De Bulgaren verloren met 1-0 bij Italië, door een goal van Alberto Gilardino in de 38ste minuut. De Italianen gaan onbedreigd aan kop met zeventien punten en kunnen hun vlucht naar Brazilië spoedig boeken. De poulewinnaar mag direct naar het WK, de acht beste nummers twee spelen play-offs.

Denemarken speelde zich naast Tsjechië en Armenië op plaats drie, met een nipte zege op Malta. Een eigen goal van Ryan Camilleri vlak na rust was beslissend: 1-2.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen