RKC Waalwijk door met verdediger Van Weert

4 september 2013, 17:16

Ingo van Weert blijft voorlopig bij RKC Waalwijk. De 19-jarige verdediger tekende woensdag een tweejarig contract, tot de zomer van 2015, in het Mandemakers Stadion. Daarbij heeft RKC de eenzijdige optie bedongen om de verbintenis met nog eens twee seizoenen, tot medio 2017, te verlengen.

Van Weert doorliep de volledige jeugdopleiding van RKC en maakte dit seizoen zijn debuut in de hoofdmacht. Bij alle vijf tot dusver gespeelde Eredivisiewedstrijden had hij een basisplaats in de Waalwijkse achterhoede.

"We zijn er bijzonder trots op dat we Ingo hebben kunnen vastleggen", zegt manager technische zaken Janus van Gelder op de clubwebsite. "Ingo heeft zich de laatste maanden stormachtig ontwikkeld. Hij is ontzettend talentvol en beschikt over eigenschappen die cruciaal zijn voor een goede centrumverdediger; hij is lang, heeft een goede pass en is in staat kalm te blijven in hectische situaties. Daarnaast is hij kopsterk. We hebben er alle vertrouwen in dat hij zich hier verder gaat ontwikkelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen