Jong Ajax wint bij Jong PSV, VVV zegeviert

2 september 2013, 22:07   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het beloftenelftal van Ajax heeft maandagavond een overwinning behaald in Eindhoven, toen het op bezoek ging bij PSV. De Ajacieden wisten met een 2-4 stand terug te keren naar Amsterdam. Opmerkelijk is dat PSV met 2-0 voorstond, door doelpunten van Rayhi en Bentancourt. Meleg (tweemaal), Lobotka en Sporkslede (strafschop) gaven de comeback van Ajax vorm door te scoren voor de Amsterdammers. Overigens mistte Jong PSV in de persoon van Koch nog een strafschop bij de 2-0 voorsprong.

VVV Venlo wist in eigen huis met 3-0 te winnen van FC Den Bosch. Onder toeziend oog van 3.750 toeschouwers had de ploeg uit Venlo het in De Koel lastiger dan de uitslag deed vermoeden. De openingstreffer van Reimerink viel namelijk pas een kwartier voor tijd. Toen FC Den Bosch meer risico ging nemen, wist VVV de geboden ruimte te benutten en de score uit te breiden. Balkestein tekende voor de 2-0 en de Japanner Otsu zorgde voor het slotakkoord.

FC Volendam wist in eigen huis niet te winnen van FC Eindhoven, dat met een 1-3 eindstand terugreed naar de lichtstad. Laguireh, N’Toko en Makiavala scoorden voor de Eindhovense ploeg, nadat Overtoom de ploeg uit het vissersdorp op voorsprong had geschoten.

Helmond Sport wist in eigen stadion over FC Emmen heen te walsen, nadat de Emmenaren al na 24 minuten met tien man verder moesten, omdat Luis Pedro een rode kaart ontving van scheidsrechter Karel van den Heuvel. Brouwers benutte de strafschop die ontstond na de situatie met de rode kaart. Dit kunstje wist Brouwers later in de wedstrijd te herhalen. De overige Helmondse doelpunten kwamen op naam van Koot (tweemaal) en Janssen. Voor Emmen scoorde Siekman en Metaj, waardoor de wedstrijd eindigde in een 5-2 stand.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen