Investeerders bezorgen NEC drie internationals

Ger
2 september 2013, 14:39   Bijgewerkt: 2 september 2013, 14:54

Trainer Anton Janssen kan na zijn eerste week bij NEC drie internationals als aanwinsten begroeten. Samuel Štefánik, Jakob Jantscher (foto) en Marnick Vermijl voegen zich bij de selectie van de Nijmegenaren. De komst van het drietal is mogelijk gemaakt door een groep investeerders onder leiding van Marcel Boekhoorn.

"Met de komst van deze drie spelers geven we de selectie een directe kwaliteitsimpuls. De middenvelder Štefánik en allround aanvaller Jantscher zijn sterke voetballers die net dat beetje extra kunnen brengen dat een team nodig heeft", aldus technisch directeur Edo Ophof op de website van NEC. "Vermijl is een rechtsback die over zowel verdedigende als aanvallende voetbalkwaliteiten beschikt."

De Slowaak Štefánik (21) komt over van AS Trencin en tekende voor drie jaar. Jantscher stapt over van Red Bull Salzburg. De 24-jarige Oostenrijker was afgelopen seizoen op huurbasis actief voor Dinamo Moskou en bereikte met NEC een akkoord over een tweejarig contract. De Belg Vermijl (21) wordt gedurende dit seizoen gehuurd van Manchester United.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen