Van de Looi heeft gemengde gevoelens

1 september 2013, 17:16

FC Groningen wist zondagmiddag in de eigen Euroborg met 1-1 gelijk te spelen tegen Ajax. Nadat het in de eerste helft op achterstand was gekomen door een doelpunt van Lasse Schöne, rechtte Groningen de rug in de tweede helft. De ploeg van Erwin van de Looi nam meer risico's en dat wierp zijn vruchten af. De Trots van het Noorden had zelfs nog met de winst aan de haal kunnen gaan, toen Filip Kostic in de blessuretijd van de wedstrijd op de paal schoot.

Erwin van de Looi zag duidelijk een wedstrijd met twee gezichten, waardoor hij na afloop van de wedstrijd niet goed wist wat hij moest denken van het resultaat: “Ik heb duidelijk gemengde gevoelens. Ik vond dat we de eerste helft niet goed voetbalden. Ik miste overtuiging. Ik had het gevoel alsof er een handrem op zat. Het kwam er niet uit, we lieten ons een aantal keren te makkelijk uitspelen, zeker aan onze rechterkant.”, aldus de trainer van FC Groningen in gesprek met FOX Sports.

Het contrast met de tweede helft was groot. Groningen toonde meer lef en kroop uit de schulp, zo stelt ook Van de Looi: “In de tweede helft hebben we wat meer risico genomen. Op een gegeven moment namen we zelfs echt veel risico, met Richairo Zivkovic erbij. Dan kan de wedstrijd twee kanten op gaan. Zij krijgen nog een paar goede kansen en wij ook.”

De trainer zag zijn ploeg achter komen, maar ook terugkomen. Het dubbele gevoel van de Groningen-trainer wordt ook veroorzaakt doordat hij het gevoel had dat er misschien wel meer in zat: "Uiteindelijk kan ik leven met de uitslag, maar de uitvoering was ik minder blij. Ik had het idee dat er meer te halen was en daarom ben ik ook eigenlijk wel teleurgesteld.”

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen