'Moses op huurbasis naar Liverpool'

1 september 2013, 14:44

Victor Moses wordt waarschijnlijk door Chelsea verhuurd aan Liverpool, zo meldt de BBC zondagmiddag. De verwachting is dat The Reds de formaliteiten snel zullen afronden, zodat de Engelsman met Nigeriaanse afkomst zo snel mogelijk kan spelen voor de ploeg van Brendan Rodgers. De wedstrijd tegen Manchester United (zondagmiddag om 14.30 uur) komt uiteraard te vroeg voor Moses.

Chelsea was deze zomer behoorlijk actief op de transfermarkt. De Londenaren wisten onder meer de Braziliaan Willian en de Duitser André Schürrle naar Stamford Bridge te halen. Dit resulteert in het feit dat Moses nog lager staat in de hiërarchie bij The Blues dan voorafgaand aan de transferactiviteiten. Naar verluidt betaalt Liverpool een leenbedrag van ruim één miljoen euro.

Moses stond ook in de belangstelling van West Bromwich Albion, Southampton en Everton. De geboren Nigeriaan kwam voordat hij voor ongeveer tien miljoen euro naar Chelsea ging uit voor Wigan Athletic en Crystal Palace. Moses kwam vorig seizoen tot 23 wedstrijden in de Premier League, waarin hij éénmaal doeltreffend was.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen