Cocu wijt 0-0 tegen Cambuur aan vermoeidheid

1 september 2013, 00:01

Het had een prachtig eeuwfeest moeten worden voor PSV, maar Cambuur werkte zaterdag niet mee in het Philips Stadion (0-0). Coach Phillip Cocu stelde na afloop dat zijn team nog vermoeid was van de midweekse confrontatie bij en met AC Milan in de laatste voorronde van de Champions League (3-0 verlies).

"Dat zag je aan alles. Het was niet fris. Balaannames, zo veel missers en slordigheden. Dat hebben we normaal niet. Daarom hebben we ook veel minder kansen gecreëerd dan normaal", zei Cocu tegen Voetbal International.

"We hebben ook een serie wedstrijden gehad, waarin het heel veel is geweest voor de jongens. Vanaf Zulte Waregem (derde voorronde Champions League, red.) hebben we elke week twee wedstrijden gespeeld en er kwamen ook nog interlands overheen. Tegen Heracles zag je dat al aan de jongens (1-1, red.) en vanavond was dat weer zo. Dat leidt dan tot een teleurstellend gelijkspel. Maar het zal wel moeten veranderen", ging Cocu verder. "Na de interlandperiode krijgen we namelijk weer zo'n serie. En fysiek en mentaal moeten we daar dan klaar voor zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen