'Roma legt bod op Cvitanich neer bij Nice'

31 augustus 2013, 14:26

Dario Cvitanich kan rekenen op de belangstelling van AS Roma, zo meldt het Franse L'Equipe. De speler van OGC Nice stond van 2008 tot 2012 bij Ajax onder contract. Bij de Amsterdammers wist Cvitanitch slechts sporadisch te overtuigen, waardoor de Amsterdammers de Argentijn meerdere malen verhuurden aan andere clubs.

Na zijn vertrek bij de Ajacieden, en zijn huurperiode bij zowel CF Pachuca als Boca Juniors, vertrok Cvitanich naar Nice. Daar lukte hem wel wat hem bij Ajax niet wou lukken: hij scoorde maarliefst negentien doelpunten in zijn 29 wedstrijden voor de Franse club. Deze prestatie van de Argentijn is in Italië dus niet onopgemerkt gebleven, aangezien AS Roma al een bod zou hebben neergelegd bij de Ligue 1-club. 

Waar AS Roma zich eerder al wist te versterken met Kevin Strootman, Adam Ljajic en Gervinho, verlieten Pablo Daniel Osvaldo en Erik Lamela het Stadio Olimpico. Wellicht wordt Roma met de komst van Cvitanich dus nog actiever op de transfermarkt.

Overigens gaf Rudi Garcia, de coach van AS Roma, op een persconferentie aan dat hij rekent op het aanblijven van Roma-middenvelder Daniele De Rossi.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen