De Jonge niet bezig met vertrek Duarte

30 augustus 2013, 14:53

Zaterdagavond treedt Heracles Almelo om 19.45 uur aan in het eigen Polman Stadion tegen ADO Den Haag. In aanloop naar deze competitiewedstrijd blikt Heracles-trainer Jan de Jonge vooruit op de officiële clubwebsite van de Almeloërs.

De afgelopen tijd wordt er veel gesproken over een eventueel vertrek van middenvelder Lerin Duarte, die in de belangstelling zou staan van een aantal clubs en daarnaast zelf aangaf op een stap omhoog te hopen. De Jonge gaat ervan uit dat de Rotterdammer gewoon bij Heracles blijft: “Zoals het nu lijkt blijft hij gewoon. Verder ben ik er helemaal niet mee bezig. Volgens mij speelt het bij de buitenwereld meer dan bij ons."

Het is duidelijk dat het vertrouwen bij de selectie van Heracles groeiende is. De Jonge ziet daarom geen aanleiding om mutaties aan te brengen in zijn elftal: “Als het gaat draaien dan zou je gek zijn als je het elftal door elkaar gooit. Je moet vasthouden aan de dingen die goed gaan. We moeten hetzelfde opbrengen als tegen PSV, daar is het de hele week over gegaan. ADO Den Haag is een ploeg die het thuis nog niet goed heeft gedaan, maar ze hebben uit wel gewonnen van NAC. Ze zijn gevaarlijk als je ze laat voetballen, we moeten dus op onze hoede zijn.”, aldus de oefenmeester die tegen ADO geen gebruik kan maken van Matthew Amoah, Dario Vujicevic (beiden een hamstringblessure) en Mathias Schamp (ziek).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen