Kevin-Prince Boateng medisch gekeurd bij Schalke

30 augustus 2013, 12:17

Kevin-Prince Boateng heeft zich bij Schalke 04 gemeld om medisch gekeurd te worden, zo meldt de club uit Gelsenkirchen op de officiële clubwebsite. De Ghanees, die afgelopen woensdag nog twee doelpunten maakte tegen PSV, heeft bij AC Milan een doorlopend contract tot 2015. Echter is de kans groot dat Boateng teamgenoot zal worden van de momenteel geblesseerde Klaas-Jan Huntelaar.

Boateng kwam, voordat hij bij Milan speelde, uit voor Hertha BSC, Tottenham Hotspur, Borussia Dortmund en Portsmouth. Dat zijn professionele carrière in Duitsland begon, komt doordat de in West-Berlijn geboren Boateng in Duitsland opgroeide.  Bij Milan wist de Ghanees tien keer het doel te vinden in 74 duels. Hij viel onder meer op door prachtgoals in de Champions League, tegen FC Barcelona en Arsenal.

De 26-jarige Boateng zal het  in competitieverband op gaan nemen tegen zijn broertje Jérôme Boateng, indien hij daadwerkelijk de transfer naar Schalke maakt.  Over de gebroeders Boateng isoverigens een bijzonder gegeven bekend, aangezien zij eens tegen elkaar speelden in internationaal verband. Jérôme komt voor Duitsland uit, terwijl Kevin-Prince al zijn interlands voor Ghana speelde.

Nog niet zo lang geleden liet Chelsea-trainer José Mourinho zich uit over Kevin-Prince Boateng. De Portugese oefenmeester vond dat de Ghanees 'vaker zijn haarstijl veranderde, dan dat hij scoorde'.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen