Basel, Steaua en Wien naar Champions League

27 augustus 2013, 22:40   Bijgewerkt: 27 augustus 2013, 22:58

In navolging van Arsenal en [a,http://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/241270/schalke-met-de-hakken-over-de-sloot-tegen-paok/,_blank,Schalke 04] hebben ook FC Basel, Steaua Boekarest en Austria Wien zich dinsdag weten te plaatsen voor de groepsfase van de Champions League.

De Zwitserse landskampioen FC Basel rekende dinsdag opnieuw af met het Bulgaarse Ludogorets. De Zwitsers wonnen na de 4-2 zege in Bulgarije nu ook in eigen huis. Frei en Degen zorgden voor de 2-0 overwinning.

Steaua Boekarest, dat afgelopen seizoen nog Ajax uitschakelde in de Europa League, kan donderdag zomaar een van de tegenstanders worden van de Amsterdammers in groepsfase van de Champions League. De Roemenen speelden dinsdag met 2-2 gelijk op bezoek bij Legia Warschau. Dat was nét voldoende na de eerdere remise (1-1) in de Roemeense hoofdstad.

Tenslotte verzekerde ook het Oostenrijkse Austria Wien zich van het spelen van Champions League-voetbal. De Oostenrijkers verloren in eigen huis weliswaar met 2-3 van Dinamo Zagreb, maar doordat het een week eerder nog met 2-0 te sterk was voor de Kroatische opponent plaatst Austria zich alsnog voor de groepsfase van het miljoenenbal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen