Moyes over Bale: "Wij willen de beste spelers"

27 augustus 2013, 07:30

Manchester United-manager David Moyes wilde na afloop van de wedstrijd tegen Chelsea (0-0) weinig concreets kwijt over de vermeende interesse van zijn ploeg in Gareth Bale.

De Welshman leek lange tijd op weg naar Real Madrid, maar maandag bracht zijn huidige werkgever Tottenham Hotspur naar buiten dat een tweede club zich in Londen heeft gemeld met een bod op de Premier League speler van het jaar.

"Ik heb bij mijn aanstelling al gezegd dat Manchester United altijd geïnteresseerd is in de beste spelers en we zullen altijd proberen het team te versterken. De clubeigenaren hebben me verzekerd dat ze me zullen helpen bij het aantrekken van de spelers die ik graag wil, dus wij zullen blijven zoeken naar die spelers. Tot nu toe is dat deze zomer moeizaam gegaan, maar we houden hoop", aldus Moyes na afloop tegenover Sky Sports.

Over de wedstrijd die zijn ploeg maandag speelde was Moyes duidelijker. "Ik denk dat we goed gespeeld hebben. Ik baal dat we niet hebben kunnen scoren. Misschien waren we net niet scherp genoeg met onze laatste pass of voorzet. Ik vind dat Chelsea sterk verdedigde wanneer dat nodig was. Wij hadden in elk geval de beste kansen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen