Mourinho trekt kwaliteit huidige Bayern in twijfel

26 augustus 2013, 18:58   Bijgewerkt: 26 augustus 2013, 19:34

Chelsea-coach José Mourinho heeft maandag olie op het vuur gegooid voor de confrontatie met het Bayern München van trainer Pep Guardiola. De twee legden elkaar als coach van respectievelijk Real Madrid en Barcelona al eens het vuur aan de schenen. Vrijdag nemen beide ploegen het tegen elkaar op in de strijd om de Europese supercup.

Mourinho trekt de kwaliteiten van het huidige Bayern in twijfel. Volgens de Portugees staat er nu een ander Bayern dan afgelopen seizoen, toen de ploeg onder Jupp Heynckes beslag legde op de Duitse landstitel, de Champions League en de Duitse beker. "Het was zijn ploeg die het beste van Europa was. Nu hebben ze een nieuwe coach en nieuwe spelers, maar ik weet niet of ze nog net zo goed zijn", aldus Mourinho tegenover Engelse media.

De wedstrijd tussen Chelsea en Bayern München, de winnaars van de Europa League en Champions League, vindt vrijdag om 20:45 uur plaats in Praag. Het duel is bovendien een herhaling van de Champions League-finale van twee jaar geleden. Destijds mochten de Londenaren na strafschoppen de cup met de grote oren omhoog heisen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen