Bengtsson: “We verdienden op z’n minst een punt”

25 augustus 2013, 17:00   Bijgewerkt: 25 augustus 2013, 17:10

FC Twente heeft zondagmiddag zijn eerste seizoensnederlaag geleden. In het Gelredome in Arnhem wist Vitesse met 1-0 te winnen van de tukkers, door een doelpunt van Mike Havenaar in de 22ste minuut.

Aanvoerder Rasmus Bengtsson zei na afloop van het duel in Arnhem tegen FOX Sports dat hij vond dat Twente op z’n minst wel een punt verdiende. De Zweed denkt wel te weten waarom FC Twente dit duel zonder punten afsloot: “Ik denk dat we wel prima begonnen aan de wedstrijd, maar toen Vitesse 1-0 maakte speelden we een slechte eerste helft. In de tweede helft creëerden we aardige kansen, maar we kregen het niet voor elkaar om te scoren.”

Volgens trainer Michel Jansen komt de nederlaag in Arnhem hard aan: "We hebben achteraf het gevoel dat er meer in had gezeten, dus dan is het extra zuur. Het is een onnodige nederlaag. We begonnen redelijk goed, daarna raakten we de controle een beetje kwijt. Na de rust hadden we het gevoel dat de goal zou kunnen vallen, maar hoe langer het duurde had je zoiets van, we kunnen wel een hele dag blijven voetballen, maar de bal gaat er vandaag niet in.", aldus de coach van FC Twente.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen