“Maak ik eindelijk een goal, roept hij Botteghin"

25 augustus 2013, 15:25

In het 3-3 gelijkspel tussen Go Ahead Eagles en FC Groningen gebeurde ontzettend veel. De Groningers kwamen drie keer terug na op achterstand te zijn gekomen, zagen Marnix Kolder twee keer scoren tegen zijn oude ploeg en aanschouwden per slot van rekening hoe Groningen-spelers Adorjan en Letschert van het veld werden gestuurd. Met negen man zorgde Género Zeefuik voor de late gelijkmaker.

Groningen-coach Erwin van de Looi zag zijn ploeg er vechtend met een punt vandoor gaan. "Ik dacht na de fase van de rode kaarten, dit gaat niet de goede kant op.", vertelt van de Looi aan FOX Sports. Van de Looi was blij met de inzet van zijn ploeg: "Ik heb ze net een compliment gemaakt. Als je met deze mentaliteit speelt, dat is wel knap. Met negen man, niet opgeven, blijven doorgaan, na een paar tegenslagen. Ik had wel het gevoel dat er twee rode kaarten voor nodig waren om ons echt op scherp te krijgen en het beste in ons naar boven te laten komen."

Bij FC Groningen was Género Zeefuik verantwoordelijk voor de late gelijkmaker van de Trots van het Noorden. Hij was blij met zijn persoonlijke succes: “Ik raakte de bal met mijn borst en hij ging er gelukkig in. Ik ben er heel blij mee.” Overigens dacht de stadionspeaker dat Eric Botteghin de treffer maakte. Zeefuik toonde wel over zelfspot te beschikken: “Maak ik eindelijk een goal, roept hij Botteghin. Maar ik ben hartstikke blij met m’n goal en ik hoop dat ik dit kan vasthouden.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen