Kolder: “Dit voelt duidelijk als een verlies aan”

25 augustus 2013, 15:14

Go Ahead Eagles en FC Groningen maakten er zondagmiddag een behoorlijk spektakel van. Nadat de Eagles tot drie keer toe op voorsprong kwamen, wisten de noorderlingen drie keer terug te komen tot een gelijke stand. Er gebeurde immens veel in de wedstrijd. Zo eindigde Groningen de wedstrijd met negen man (Adorjan en Letschert kregen rood) en was de intensiteit gedurende de wedstrijd zeer hoog.

Bij Go Ahead speelde Kolder met twee treffers tegen zijn oude club een belangrijke rol. Toch is de Winschotenaar niet tevreden: “Dit voelt duidelijk als een verliespartij. Als je met 3-2 voor staat en bij Groningen worden er twee uitgestuurd, dan moet je hem over de streep trekken en dan krijg je uit een spelhervatting nog een doelpunt tegen. Dat mag nooit gebeuren.”, aldus Kolder in gesprek met FOX Sports.

Eagles-trainer Foeke Booy was het roerend met zijn aanvoerder eens: “Onbegrijpelijk. We hebben verzuimd om de bal te laten gaan, op het moment dat we met twee man meer komen. Juist waar we goed in zijn hebben we niet gedaan.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen