Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Go Ahead speelt gelijk tegen negen Groningers

Go Ahead speelt gelijk tegen negen Groningers

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

25 augustus 2013 – Go Ahead Eagles heeft in De Adelaarshorst met 3-3 gelijk gespeeld tegen FC Groningen. FC Groningen eindigde het duel met negen man, na rode kaarten van Adorjan en Letschert. De ploeg uit Groningen leek lang af te stevenen op een verlies, maar wist via een doelpunt van Género Zeefuik alsnog een punt binnen te slepen.

Het duel stond vooral in het teken van Go Ahead-spits Marnix Kolder. De aanvoerder van de Deventenaren kwam twee jaar uit voor FC Groningen in de Eredivisie, waarin hij het doel geen enkele keer wist te vinden. Voor Go Ahead Eagles maakte hij dit seizoen op 32-jarige leeftijd alsnog zijn eerste Eredivisie-treffer.

Na 11 minuten was het al raak voor Kolder tegen zijn oude ploeg. Na goed voorbereidend werk van Erik Falkenburg kon de spits de bal van dichtbij binnenglijden. Go Ahead Eagles speelde in eigen huis fris voetbal en creëerde volop kansen. Na de tussenkomst van een treffer van Tjaronn Chery was het in de tweede helft opnieuw raak voor Kolder. Zijn treffer bleek het begin van een spectaculaire tweede helft.

FC Groningen moest het in de tweede helft doen met negen man. Adorjan ontving de rode kaart na een slaande beweging en centrale verdediger Letschert ontving zijn tweede gele kaart. Nadat Xandro Schenk de 3-2 op het scorebord zette uit een corner, leek Groningen een punt wel te kunnen vergeten.

In de 87e minuut kon Zeefuik echter alsnog de 3-3 inkoppen. Uit een corner was het raak voor de ingevallen spits. De late goal zorgde ervoor dat het enerverende duel met een gelijkspel eindigde.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd