Martens: "Mijn kans op het WK is heel klein"

23 augustus 2013, 07:30   Bijgewerkt: 22 augustus 2013, 23:05

Maarten Martens kampt al zijn hele loopbaan met blessures. Toch is er in Alkmaar nooit getwijfeld aan de Belgische middenvelder. Met een tweetal weergaloze invulbeurten tegen Ajax en RKC liet hij ook aan de rest van Nederland zien - indien fit - tot de beste voetballers van de eredivisie te behoren.

Toch durft Martens er niet zomaar vanuit te gaan dat volgend jaar tot de selectie van België zal behoren, mocht het land zich plaatsen voor het WK in Brazilië. "Ik ben realistisch genoeg om te beseffen dat mijn kans op het WK heel klein is. Er zijn momenteel ontzettend veel talenten en ze spelen allemaal bij grote clubs. Maar je moet met een grote groep naar Brazilië en je weet nooit wat er gebeurt", aldus Martens tegen VI.

Desondanks kan er altijd een plek ontstaan voor de negenvoudig international. "Door blessures kan er op bepaalde posities zomaar een probleem ontstaan. Ik geef de hoop nog niet op. Ik denk dat ik de kwaliteiten heb om van waarde te kunnen zijn, maar dan moet ik een heel seizoen fit en goed zijn. Voor hetzelfde geld blijf ik kwakkelen en dan kom ik niet eens in de buurt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen