Chelsea met moeite en geluk langs Aston Villa

21 augustus 2013, 22:47   Bijgewerkt: 21 augustus 2013, 23:07

Chelsea mag zich in elk geval tot komend weekend lijstaanvoerder van de Premier League noemen. De Blues waren woensdag op Stamford Bridge met 2-1 te sterk voor Aston Villa.

Chelsea kwam al vroeg op voorsprong door een eigen doelpunt van Antonio Luna. De Londenaren leken een eenvoudige avond tegemoet te gaan, maar niets was minder waar. Villa, waar Ron Vlaar en Karim El Ahmadi een basisplaats hadden, kwam op slag van rust terug door een doelpunt van de Belg Christian Benteke. Een kwartier voor tijd bracht een treffer van Branislav Ivanovic de Londenaren alsnog de overwinning.

Manager José Mourinho bleef voor de 62ste keer ongeslagen in een thuiswedstrijd van Chelsea. De Portugees liet Marco van Ginkel opnieuw op de bank beginnen. De oud-Vitessenaar mocht - net als afgelopen weekend toen met 2-0 werd gewonnen van Hull City - kort voor tijd invallen voor de Braziliaan Oscar. Bij Villa bleef Leandro Bacuna de hele wedstrijd op de bank.

Maandag staat in de Premier League de topper tussen Manchester United en Chelsea op het programma. Die wedstrijd wordt gespeeld op Old Trafford.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen