'Van Beek opnieuw rechtsback tegen Kuban'

21 augustus 2013, 20:44

Sven van Beek lijkt donderdag opnieuw aan de aftrap te zullen staan voor Feyenoord, als de Rotterdammers het in Rusland opnemen tegen Kuban Krasnodar. Hij vervangt - afgaande op de laatste training van de Rotterdammers voor het Europa League-duel - opnieuw de geblesseerde Daryl Janmaat rechts achterin.

Van Beek maakte afgelopen zondag in de Klassieker zijn competitiedebuut namens Feyenoord. Vorig seizoen speelde hij bovendien mee in de bekerwedstrijd tegen PSV. "Ik hoop dat ik weer mag starten. Dat hoor ik nog. Het zou mooi zijn omdat ik dan al in drie belangrijke wedstrijden heb mogen spelen. Ik denk dat het een pittige avond wordt. Ze zijn 23 wedstrijden achter elkaar ongeslagen en hebben afgelopen week verloren van CSKA Moskou. Dat is geen kleine club", aldus Van Beek tegen RTV Rijnmond.

Ronald Koeman lijkt te kiezen voor dezelfde elf namen als afgelopen zondag tegen Ajax, toen met 2-1 werd verloren. De oefenmeester twijfelt alleen nog tussen Ruud Vormer en Samuel Armenteros.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Erwin Mulder; Sven van Beek, Stefan de Vrij, Joris Mathijsen en Bruno Martins Indi; Jordy Clasie, Lex Immers, Tonny Vilhena en Ruud Vormer (of Samuel Armenteros); Ruben Schaken en Graziano Pellè.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen