'Spurs dicht bij komst Braziliaan Willian'

21 augustus 2013, 14:14   Bijgewerkt: 21 augustus 2013, 17:56

Tottenham Hotspur maakt een goede kans om de Braziliaan Willian in te lijven, zo meldt SkySports. De Braziliaanse middenvelder staat onder contract bij Anzhi Makhachkala, maar kan wegens financiele problemen van de Russische club verkassen naar een andere club. Er wordt verwacht dat Willian woensdag medisch gekeurd wordt bij de Londense club.

Een half jaar geleden transfereerde Willian naar Anzhi, waar Guus Hiddink toen nog aan het roer stond. De transfersom bedroeg toen 35 miljoen euro. Tottenham lijkt ongeveer hetzelfde te betalen voor de 25-jarige Braziliaan, die eerder nog in verband gebracht werd met Liverpool. Echter zou de garantie tot het spelen van Europees voetbal zwaar wegen bij de keuze van Willian voor Tottenham.

De transfer van Willian zou kunnen inhouden dat Tottenham haar transferrecord voor de derde maal in de huidige transferperiode verbreekt. Reeds werden Paulinho en Soldado aangetrokken voor aanzienlijke geldbedragen. De aanstaande transfer van Willian zou kunnen betekenen dat The Spurs al rekening houden met een vertrek van superster Gareth Bale, die wellicht voor een waanzinnig bedrag naar Real Madrid verkast.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen