AZ mist verdediger Lam tegen Atromitos

21 augustus 2013, 10:24

AZ reist woensdag zonder Thomas Lam naar Griekenland voor het eerste duel met Atromitos, in de laatste voorronde van de Europa League. De verdediger liep maandag in een wedstrijd van de beloften een bovenbeenblessure op.

Etienne Reijnen is de vervanger van Lam. Enigszins opmerkelijk aangezien hij eigenlijk naar een nieuwe club mag uitzien. "Maar hij maakt nog gewoon deel uit van onze selectie, dus zo vreemd is het ook weer niet", nuanceert coach Gertjan Verbeek in De Telegraaf. "We hebben Etienne aangegeven, dat het voor hem goed zou zijn serieus na te denken als een andere club hem benadert. Dat is het geval geweest met Cambuur (en RKC, red.), maar daar kwam hij zelf niet uit."

"Ik heb eind vorig seizoen tegen hem gezegd, dat hij écht veel beter moet zijn dan de jonge jongens, wil hij bij de eerste achttien komen. Toen heeft hij zijn kans gehad in de basis. Over het hele seizoen genomen hebben we besloten om Jeffrey Gouweleeuw te halen. Die heeft daarom in het begin wat krediet. Als Etienne straks echt beter zou zijn, speelt hij. Anders moet hij het uitvechten met Lam. Ik heb hem ook gezegd dat hij nu veel zou moeten gaan spelen. Dat vond hijzelf trouwens ook."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen