Djordjevic speelgerechtigd, Sno in wachtkamer

21 augustus 2013, 08:11   Bijgewerkt: 21 augustus 2013, 09:48

Luka Djordjevic kan komend weekeinde debuteren voor FC Twente. De 19-jarige Montenegrijnse aanvaller is speelgerechtigd verklaard voor het uitduel met Vitesse (zondag), meldt zijn club via Twitter.

FC Twente huurde Djordjevic eerder deze maand tot het einde van het seizoen van Zenit St. Petersburg, maar het duurde even voordat de laatste formaliteiten waren afgewikkeld. Daardoor miste de international de ruim gewonnen wedstrijden tegen Feyenoord (1-4) en FC Utrecht (6-0).

Of Evander Sno in aanmerking komt voor een contract bij FC Twente is nog niet duidelijk. De middenvelder houdt zijn conditie op peil in de Grolsch Veste en maakt daarbij een prima indruk, toch zetten de Tukkers hem in de wachtkamer. FC Twente wil eerst de laatste periode van de transfermarkt afwachten, meldt De Telegraaf. Die sluit over twee weken, op maandag 2 september.

Verder hoopt FC Twente nog steeds op de komst van Jesus Manuel Corona, al houdt men er in Enschede wel rekening mee dat de Mexicaanse flankspeler voor een andere club kiest. Ook Borussia Dortmund, FC Porto, Benfica en Espanyol hebben concrete belangstelling voor hem. Mocht Corona inderdaad anders beslissen, dan zet FC Twente in op Youness Mokhtar, één van de smaakmakers bij PEC Zwolle.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen