Menzo haalt oude bekende Hoefkens naar Lier

20 augustus 2013, 20:32

Stanley Menzo krijgt bij Lierse SK per direct de beschikking over routinier Carl Hoefkens. De 34-jarige Belgische verdediger tekende dinsdag een eenjarig contract, met de optie voor nog een seizoen, in Lier.

Hoefkens speelde de afgelopen vier jaar voor Club Brugge, maar kreeg daar deze zomer geen nieuwe verbintenis. Eerder was hij actief voor onder meer Lommel, Westerlo, Beerschot en West Bromwich Albion. Hij begon zijn loopbaan echter bij Lierse SK, waarmee hij in 1997 kampioen van België werd. In die periode speelde hij nog samen met Menzo, zijn huidige coach dus.

"Ik heb hier altijd als kleine jongen op de tribune boven Den Berg gesupporterd. Ik was op zoek naar een uitdaging waarin ik me volledig kon smijten. Ik heb nog met Stanley Menzo gespeeld en die wil ik ook persoonlijk niet ontgoochelen dus dat is nog een extra motivatie. Verder wil ik gewoon voor mezelf nog zo goed mogelijk voetballen en zo hoog mogelijk eindigen. Hier begon het tenslotte allemaal voor mij en ik ken hier nog gigantisch veel mensen", aldus Hoefkens op Lierse.com.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen