'Held' Mignolet: "Ongelooflijk moment voor me"

19 augustus 2013, 11:42

Simon Mignolet beleefde dit weekend een droomdebuut bij Liverpool. In de wedstrijd tegen Stoke City stopte de Belgische doelman stopte vlak voor tijd een strafschop. Hierdoor bleef het 1-0 en pakte Liverpool zijn eerste zege van het seizoen.

Na zijn redding werd Mignolet luidkeels toegezongen door supporters van Liverpool, die de Belg omarmden als hun nieuwe held. "Die strafschop was een ongelooflijk moment", glundert de doelman op de website van Liverpool. "Zeker omdat we door die redding de wedstrijd min of meer wonnen. Als keeper krijg je niet veel kansen om echt beslissend te zijn. Ik maak natuurlijk geen goals of zo, dus dit is prachtig."

Liverpool nam Mignolet deze zomer over van Sunderland. De Belg kwam er tegen Stoke City meteen achter hoe bijzonder de sfeer op Anfield Road is. "Ik heb wel eens een penalty gestopt in de derby tussen Sunderland en Newcastle, toen maakte het publiek al enorm veel geluid. Maar om dit mee te maken in mijn eerste wedstrijd voor Liverpool is echt heel speciaal. Ik ben een heel gelukkig man", aldus de doelman.

Bij Stoke City stond voormalig PSV'er Erik Pieters negentig minuten in het veld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen