PSV ook te sterk voor moedig Go Ahead Eagles

17 augustus 2013, 20:37   Bijgewerkt: 17 augustus 2013, 21:26

PSV heeft haar derde wedstrijd van het seizoen ook weten om te zetten in een zege. Het spel van de koploper was niet zo overtuigend als in de voorgaande wedstrijden, maar desondanks stond na negentig minuten een 3-0 eindstand op het scorebord tegen Go Ahead Eagles.

Het was dan ook de verdienste van Xander Houtkoop dat Santiago Arias na een half uur al naar de kant werd gehaald. De rechtsback van PSV had al geel op zak en zag zich aan alle kanten voorbij gelopen worden. Ondanks het aanvallende spel van Go Ahead kregen de Eindhovenaren de meeste kansen. Vooral Memphis Depay, die aan de linkerkant op de plek van Zakaria Bakkali stond, zorgde voor veel gevaar. Depay vond echter telkens Eloy Room op zijn weg. De huurling van Vitesse bleek een versterking voor Go Ahead Eagles. 

Door de achterstand kreeg Erik Falkenburg de mogelijkheid om zijn debuut te maken voor Go Ahead Eagles. De middenvelder was eerder deze week vastgelegd door de promovendus. De middenvelder kon de nederlaag echter niet voorkomen, waardoor Go Ahead Eagles haar ongeslagen status kwijt is en PSV nog steeds over een honderd procent score beschikt. De mannen van trainer Phillip Cocu gaan aan kop in de Eredivisie.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen