Spelers NAC Breda willen meer vooruit voetballen

15 augustus 2013, 21:20   Bijgewerkt: 15 augustus 2013, 23:02

De spelers van NAC hebben bij trainer Nebosja Gudelj aangeklopt met de vraag of hij wil overwegen een aanvallendere tactiek te hanteren. In de eerste twee wedstrijden van het nieuwe seizoen leunde de Bredase formatie vooral achterover.

Anthony Lurling ziet dat graag anders. "Mijn mening is duidelijk: ik speel het liefst zo aanvallend mogelijk. Ik denk dat Gudelj nog een beetje zoekende is. Daar valt natuurlijk wat voor te zeggen met zo veel nieuwe spelers. Ik denk echter dat we in de selectie genoeg jongens hebben die als nummer tien kunnen spelen", vertelt de aanvaller aan VI.

Zijn collega in de NAC-aanval, spits Alex Schalk, is het met hem eens. "We moeten veel offensiever spelen. Druk op de helft van de tegenstander zetten in plaats van je op je eigen helft onder druk te laten zetten."

NAC ging afgelopen weekeinde in eigen huis onderuit tegen sc Heerenveen (0-2). Een week eerder kwamen de Brabanders ook al niet tot scoren tegen SC Cambuur (0-0). Komende zondag gaat NAC op bezoek bij ADO Den Haag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen