Zaakwaarnemer ontslagen Mulder: "Zo werkt het niet"

15 augustus 2013, 09:28

Dustley Mulder ondervindt momenteel hoe onzeker het leven als prof in Bulgarije kan zijn. De oud-verdediger van RKC Waalwijk en Excelsior kreeg woensdag te horen dat hij, net zoals drie teamgenoten, per direct ontslagen is bij Levski Sofia.

Mulder en zijn teamgenoten moeten opkrassen omdat Nasko Sirakov, de grote man van Levski, niet tevreden over ze is. "We kunnen onze doelstellingen niet behalen met deze spelers", bromde hij. Hij kan echter niet zomaar spelers ontslaan, stelt Mulders zaakwaarnemer Winnie Haatrecht in AD Sportwereld. "Maandag vlieg ik ernaartoe, want ze denken volgens mij dat ze alles kunnen maken. In februari heeft Dustley zijn contract verlengd met twee jaar en nu willen ze hem zomaar wegsturen. Zo werkt het niet in een FIFA-land. Ze denken daar dat ze hun eigen regels kunnen maken."

Zelf blijft Mulder, in afwachting van het gesprek tussen Haatrecht en de club, in Sofia. "Daarom wil hij zelf nu niet aan het woord komen. Dustley is erg aangeslagen door deze situatie en alles wat hij zegt kan tegen hem worden gebruikt", stelt Haatrecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen