Trefzekere Klich nekt Eriksen, Nwofor op schot

14 augustus 2013, 23:16   Bijgewerkt: 15 augustus 2013, 00:50

Uche Nwofor heeft woensdag zijn visitekaartje afgegeven. De spits van VVV Venlo hielp Nigeria met twee goals aan een 0-2 zege in en op Zuid-Afrika. Nwofor kwam in de rust als invaller in de ploeg bij Nigeria en had slechts drie minuten nodig om zijn eerste interlandgoal te maken. In de 68ste minuut volgde nummer twee.

Ondanks een rake vrije trap van Christian Eriksen ging Denemarken met 3-2 ten onder in en tegen Polen. PEC Zwolle-speler Mateusz Klich opende de score namens het thuisland, dat tussen de 59ste en 61ste minuut een 1-2 achterstand omboog in een 3-2 zege, door treffers van Waldemar Sobota en Piotr Zielinski.

Bij Denemarken kregen, naast Eriksen, ook Ajacieden Nicolai Boilesen en Viktor Fischer speeltijd, hetzelfde gold voor FC Twente-verdediger Andreas Bjelland.

De Verenigde Staten wonnen met 3-4 bij Bosnië-Herzegovina, ondanks een 2-0 achterstand bij rust. Jozy Altidore, die AZ onlangs verruilde voor Sunderland, had met een zuivere hattrick namens Team USA een groot aandeel in de ommekeer. AZ'er Aron Jóhannsson maakte na ruim een uur zijn interlanddebuut bij de VS.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen