Ebecilio: "Heb vaak gedroomd van de Kuip"

11 augustus 2013, 21:36

Kyle Ebecilio was één van de openbaringen van de competitiewedstrijd tussen Feyenoord en FC Twente. De 19-jarige middenvelder maakte zijn debuut in de basis, tekende voor de belangrijke 1-1 en boekte uiteindelijk met zijn club een 1-4 zege.

Dat uitgerekend Ebecilio Feyenoord het leven zuur maakte was pijnlijk voor de club uit Rotterdam, want de dynamische middenvelder genoot zijn opleiding op Varkenoord. "Feyenoord was mijn club, ik heb hier als supporter vaak op de tribune gezeten. In vak IJ", zegt de geboren Rotterdammer tegen FCUpdate.nl. "Maar toen kwam Arsenal."

Ebecilio tekende voor de 1-1, nadat Graziano Pellè de thuisploeg op voorsprong gezet had. De jonge middenvelder leek zijn doelpunt uitbundig te vieren, maar hield zich daarna toch wat in. "Ik wilde ook respect tonen naar Feyenoord", legt hij uit.

Mede door dit doelpunt won FC Twente uiteindelijk met 1-4 en dat was voor de ploeg uit Enschede een mooie meevaller na het teleurstellende 0-0 gelijkspel van vorige week tegen RKC Waalwijk. "We zijn nog een beetje zoekende, maar hebben een goede wedstrijd gespeeld. De organisatie stond goed, verdedigend en aanvallend", stelt Ebecilio, die er van overtuigd is dat FC Twente komend seizoen mee kan doen in de strijd om de bovenste plaatsen. "Een plek bij de eerste vijf is zeker reëel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen