Boateng heeft vertrouwen in tweeluik met PSV

11 augustus 2013, 14:48

Kevin-Prince Boateng heeft er ondanks een tegenvallende voorbereiding op het nieuwe seizoen alle vertrouwen in dat AC Milan zal afrekenen met PSV in het tweeluik voor een plek in de groepsfase van de Champions League. De middenvelder zag ook in de oefenwedstrijden tegen Chelsea (2-0 verlies) en Manchester City (5-3 verlies) voldoende aanknopingspunten.

"Onze resultaten in de voorbereiding waren niet exceptioneel, maar ik denk dat het team het vrij aardig deed. We hadden alleen een paar problemen tegen Manchester City, toen we vijf doelpunten incasseerden in het eerste halfuur", vertelt hij zondag aan Topmercato. "We werken hard en worden iedere dag sterker. Er zijn nog steeds twee weken voor het echte werk begint. We liggen perfect op schema."

Dat schema moet ervoor zorgen dat AC Milan zich ook dit seizoen plaatst voor het Champions League-toernooi. PSV is op 20 en 27 augustus de laatste horde die de Milanzen daarvoor moeten nemen. "Ik kan je verzekeren dat we klaar zijn voor die wedstrijd. Milan zal vechten voor de topposities in deze periode."

Boateng is het tenslotte niet eens met verhalen dat Milan de laatste jaren veel kwaliteit heeft ingeleverd. "Veel mensen denken dat we niet meer zo sterk zijn als vroeger, maar zij zitten ernaast. We hebben weliswaar minder grote namen, maar Milan heeft nog steeds waanzinnig talenten als Stephan El Shaarawy, Mario Balotelli en Riccardo Montolivo", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen