Spelers NEC scharen zich achter trainer Pastoor

11 augustus 2013, 11:52

De spelers van NEC hebben zich na de nederlaag van NEC tegen PSV (5-0) achter trainer Alex Pastoor geschaard. De oefenmeester gaf na afloop van de competitiewedstrijd aan rekening te houden met een ontslag, maar als het aan de spelers ligt blijft Pastoor gewoon hun trainer.

"Jij bent de eerste die me hier naar vraagt", zo laat Michel Breuer weten aan Omroep Gelderland. "In de groep wordt er helemaal niet over gesproken. Wij staan vol achter de trainer, maar als ik dat zeg is het direct een punt en het is geen issue bij ons."

Van de vermeende onrust in Nijmegen is volgens de verdediger dan ook geen sprake. "Wat mij betreft is het zeker niet zijn laatste wedstrijd geweest. Onrustig? Valt wel mee hoor. De resultaten zijn slecht en dat de fans ontevreden zijn is dan ook logisch."

Ook Youri Loen wil niet denken aan een gedwongen vertrek van Pastoor. "Wat mij betreft gaan we gewoon door met deze trainer. We moeten gewoon keihard blijven werken. Nieuwe seizoen, nieuwe kansen. Dit is een andere, jongere ploeg. Maar we moeten daar meer uit gaan halen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen