Eerste overwinning VVV, Jong Ajax onderuit

9 augustus 2013, 21:53   Bijgewerkt: 9 augustus 2013, 23:15

Vrijdag werd er opnieuw volop gevoetbald in de Jupiler League. VVV Venlo boekte in de eigen Koel de eerste zege van het seizoen door mededegradant Willem II te verslaan. De Limburgse doelpunten werden gemaakt door Wolters en Reimerink.

FC Oss herstelde zich in Brabant knap van de nederlaag bij Jong FC Twente door met 2-0 van Jong Ajax te winnen. Deenen en Van den Meiracker brachten de Amsterdammers, die aantraden met onder meer Deens-international Nicolai Boilesen en Tobias Sana, de nederlaag toe.

Ook SC Telstar won voor het eerst. De Velzenaren versloegen in eigen huis FC Emmen met 3-2. Kulham maakte al vroeg de openingstreffer, maar zag Rosario na 17 minuten de stand weer gelijk trekken. Twee doelpunten van Ondaan brachten de thuisploeg de hernieuwde voorsprong. Weghorst deed nog wel iets terug namens Emmen, maar het was Telstar dat met de drie punten aan de haal ging.

FC Eindhoven klopte Helmond Sport in Helmond met 2-1. Voor het winnende Eindhoven waren Van den Hurk en Sequira trefzeker. Aan Helmond-zijde was Brouwers de doelpuntenmaker.

Alleen het duel tussen FC Den Bosch en Fortuna Sittard leverde geen winnaar op. In Den Bosch eindigde de wedstrijd zoals hij begon: 0-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen