Feyenoord mogelijk tegen Zulte, AZ kan Petrolul loten

9 augustus 2013, 08:06

De loting moet nog plaatsvinden, maar Feyenoord en AZ weten nu al tegen welke vijf tegenstanders ze kunnen loten in de Europa League. Het Belgische Zulte Waregem behoort tot de mogelijke opponenten van Feyenoord, AZ kan onder meer stuiten op Petrolul Ploiesti, die ploeg die donderdag Vitesse uit het toernooi knikkerde.

Uit de pot-indeling die de UEFA vrijdagochtend bekendgemaakt heeft, blijkt dat Feyenoord kan loten tegen Kuban Krasnodar (Rus), Tromso IL (Noo), Zulte Waregem, Pandurii Târgu Jiu (Roe) en het Georgische FC Dila Gori. De vijf mogelijke tegenstanders van AZ in de laatste voorronde zijn Apollon Limassol (Cyp), Atromitos FC (Gri), FC Aktobe (Kaz), FH Hafnarfjördur (IJs) en dus het Roemeense Petrolul. De complete pot-indeling voor de loting van de EL-voorronde is hier te vinden.

De loting voor de laatste voorronde van de Europa League vindt vanmiddag plaats om 13.00 uur. De wedstrijden worden gespeeld op donderdag 22 en 29 augustus.

Een uur voordat geloot wordt voor de Europa League, vindt de loting voor de laatste voorronde van de Champions League plaats. Voor PSV kan dan AC Milan, Arsenal, Schalke 04, Olympique Lyon of FC Zenit als tegenstander uit de koker rollen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen