FC Utrecht legt oud-speler Ajax en Man United vast

6 augustus 2013, 15:24

FC Utrecht heeft een speler met een opvallend cv aan de selectie toegevoegd. De 19-jarige Gyliano van Velzen, in het verleden actief voor Ajax en Manchester United, heeft zich voor drie seizoenen verbonden aan de club uit de Domstad.

Van Velzen trainde de afgelopen periode mee in Utrecht. Hij sluit aanvankelijk aan bij de beloften, zegt hoofd opleidingen en technisch manager Henny Lee. "Gyliano is een flankspeler die beschikt over een goede basistechniek en individuele actie. Het talent dat hij bezit, gaan wij met onze trainers binnen onze huisstijl verder ontwikkelen. Het doel is om hem binnen afzienbare tijd klaar te stomen voor het eerste elftal."

"Wij zien in hem potentie en gaan met hem aan de slag", vervolgt Lee op de site van zijn club. "Dit is een talentvolle speler die in de toekomst van waarde kan zijn voor FC Utrecht. Het is aan Gyliano om dit waar te maken en deze kans te pakken."

Van Velzen werd in 2010 door Manchester United weggeplukt uit de jeugdopleiding van Ajax. Hij speelde niet één wedstrijd in het eerste van de Engelse topclub.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen