Reis haakt af met knieklachten: "Enorm balen"

4 augustus 2013, 21:21

Jonathan Reis baalt flink van de knieblessure die hem zondag het thuisduel met Heracles Almelo (3-1 winst) kostte. De Braziliaanse aanvaller van Vitesse haakte in de warming-up af met knieklachten. Eind 2010 raakte hij, als speler van PSV, al eens zwaar geblesseerd aan hetzelfde gewricht.

"Ik kon echt niet spelen. Enorm balen, want het is inderdaad die knie", bromt Reis tegenover Omroep Gelderland. De spits zou in de basis beginnen. Afgelopen donderdag maakte hij het enige Vitesse-doelpunt in de Europa League-voorronde tegen Petrolul Ploiesti (1-1). Het is nog niet duidelijk of hij op tijd hersteld is voor de return, komende donderdag in de Gelredome.

Giorgi Chanturia deed wel mee tegen Heracles. En dat is opmerkelijk aangezien hij Rusland, waar hij vorig seizoen op huurbasis speelde voor Alania Vladikavkaz, verliet met een schorsing. "Maar twee dagen geleden hoorde ik opeens dat ik toch mee mocht doen. Ik ben blij dat die schorsing er niet is gekomen. Wellicht komt er helemaal geen straf meer, dat zou pas echt mooi zijn", lacht de Georgiër. "Ik ben in Rusland een andere speler geworden. En dat wil ik hier nu bij Vitesse heel graag laten zien. We deden vandaag precies wat de trainer wilde, we speelden lekker."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen