Özbiliz speelt gelijk bij rentree in Krasnodar

4 augustus 2013, 20:30   Bijgewerkt: 4 augustus 2013, 20:50

Spartak Moskou is dit seizoen voor het eerst tegen puntenverlies aangelopen in de Russische competitie. De Moskovieten bleven zondag in de uitwedstrijd tegen Kuban Krasnodar op 2-2 steken.

Het duel was pikant voor Aras Özbiliz. De Armeense oud-Ajacied maakte onlangs voor, naar verluidt, tien miljoen euro de overstap van Kuban Krasnodar naar Spartak. De aanvaller keerde als bankzitter terug in het Kuban-stadion, maar mocht na ruim een uur wel invallen.

Özbiliz kwam in het veld op het moment dat zijn team met 0-1 leidde, door een doelpunt van Emmanuel Emenike. Tien minuten na de entree van Özbiliz keek Spartak echter tegen een achterstand aan, maar hijzelf stond aan de basis van de 2-2 eindstand. Op aangeven van Özbiliz redde Yura Movsisyan een kwartier voor tijd het punt voor de gasten uit Moskou.

Spartak Moskou staat na vier duels gedeeld bovenaan met FK Rostov. Beide teams hebben tien punten. Ook CSKA Moskou had dat puntenaantal kunnen hebben, maar de hoofdstedelingen kwamen eerder op de dag niet verder dan 0-0 bij Rubin Kazan. Daardoor staan ze derde, met acht punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen